Ĉielarka Kuko

Esperantlingva blogisto kaj fervora biciklo-amanto Kvarko bakis tiun ĉi mojosan ĉielarkan kukon en la pasinta semajnfino.

La kuko vere temas pri du aferoj. Unu estas la fakto ke oni povas fari kukon el kuk-pulvoro sen aldoni ovojn aŭ lakton aŭ buteron aŭ ion ajn. Anstataŭe, oni aldonas nur travideblan sodakv-aĵon. La pli grava afero pri la kuko, tamen, estas ke ĝi estas multkolora. Oni miksas manĝaĵ-kolorigilon duonsolidan [gelatenan?] (ne likvan) en blankan kuk-paston kaj ĝi aspektas tiel. La purpura ne aspektas tiom miriga kiom en fotoj de aliaj homoj, sed la bakita fina produktaĵo aspektis tute bone.

Advertisements

Posted on Julio 23, 2009, in Manĝado and tagged , . Bookmark the permalink. Komentoj malŝaltitaj ĉe Ĉielarka Kuko.

Komentado estas fermita.

%d bloggers like this: