Ĉielarka Kuko

Esperantlingva blogisto kaj fervora biciklo-amanto Kvarko bakis tiun ĉi mojosan ĉielarkan kukon en la pasinta semajnfino.

La kuko vere temas pri du aferoj. Unu estas la fakto ke oni povas fari kukon el kuk-pulvoro sen aldoni ovojn aŭ lakton aŭ buteron aŭ ion ajn. Anstataŭe, oni aldonas nur travideblan sodakv-aĵon. La pli grava afero pri la kuko, tamen, estas ke ĝi estas multkolora. Oni miksas manĝaĵ-kolorigilon duonsolidan [gelatenan?] (ne likvan) en blankan kuk-paston kaj ĝi aspektas tiel. La purpura ne aspektas tiom miriga kiom en fotoj de aliaj homoj, sed la bakita fina produktaĵo aspektis tute bone.

Posted on Julio 23, 2009, in Manĝado and tagged , . Bookmark the permalink. Komenti.

Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Ŝanĝi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: