Kiel Ŝpari Vaporon Absolute Senzorge

Ekhavu en via kuirejo la novan eko-forneton “Osmos”, kreaĵo de la angla disegnisto Jonathan Banton.  Ĝi estas nur flakono, kiun oni metas sur la poton en kiu oni estas  kuirantaj. Tiu flakono malebligos  al vaporo perdiĝi en aero kaj do la vaporo de  kuirado  amasiĝos interne de la flakono. Imagu,  vi povus uzi Osmos-on, ekzemple, por akvumi la  semojn de herbo (salatfolietoj, soio  ks) kaj kreskigi ilin,  tielmaniere bongustigante  siajn manĝaĵojn. Kaj poste manĝu vian manĝaĵon feliĉa, ĉar krom disegno kaj utilo por naturmedio, estas plibonguste uzi Osmos-on! 

osmos

About kataluna

Naskiĝis en Moskvo, nun loĝas en Bolonjo (IT). Esperantistiĝis en la jaro 2000 kaj ekde tiam aktivis en EK MASI/ REJM/ TEJO, kunlaboris kun CxEJ kaj IEJ Parolas la anglan, la italan, la hispanan, lernis ankaŭ rancan, katalunan lingvojn. Ĉefaj ŝatokupoj estas ne-holivuda kino, monda muziko, dancoj, vojagxoj, fotografio kaj nuntempa arto.

Posted on Marto 28, 2009, in Dizajno, Kiel, Manĝado and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 komentoj.

  1. mi demandas min mem .. se ĉiuj kreskaĵoj akceptas varman akvon….

    krom tio… estas belega!

%d blogantoj ŝatas tiun ĉi: