Kiel Ŝpari Vaporon Absolute Senzorge

Ekhavu en via kuirejo la novan eko-forneton “Osmos”, kreaĵo de la angla disegnisto Jonathan Banton.  Ĝi estas nur flakono, kiun oni metas sur la poton en kiu oni estas  kuirantaj. Tiu flakono malebligos  al vaporo perdiĝi en aero kaj do la vaporo de  kuirado  amasiĝos interne de la flakono. Imagu,  vi povus uzi Osmos-on, ekzemple, por akvumi la  semojn de herbo (salatfolietoj, soio  ks) kaj kreskigi ilin,  tielmaniere bongustigante  siajn manĝaĵojn. Kaj poste manĝu vian manĝaĵon feliĉa, ĉar krom disegno kaj utilo por naturmedio, estas plibonguste uzi Osmos-on! 

osmos

About kataluna

29jara, naskigxinta en Moskvo (Rusio), nun logxanta en Bolonjo(Italio). Esperantistiĝis en la jaro 2000 kaj ekde tiam aktivis en EK MASI/ REJM/ TEJO, kunlaboris kun CxEJ kaj IEJ. Ofte partoprenas naciajn kaj internaciajn e-arangxojn, estis organizanto de kelkaj el ili. Prelegis cxe KAEST en 2006. Parolas la anglan, la italan, la hispanan, lernis ankaŭ francan, katalunan lingvojn. Ĉefaj ŝatokupoj estas ne-holivuda kino, monda muziko, dancoj, vojagxoj, fotografio kaj nuntempa arto.

Posted on Marto 28, 2009, in Dizajno, Kiel, Manĝado and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Komentoj.

  1. mi demandas min mem .. se ĉiuj kreskaĵoj akceptas varman akvon….

    krom tio… estas belega!

Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Ŝanĝi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: