Kiel Ŝpari Vaporon Absolute Senzorge
Ekhavu en via kuirejo la novan eko-forneton “Osmos”, kreaĵo de la angla disegnisto Jonathan Banton. Ĝi estas nur flakono, kiun oni metas sur la poton en kiu oni estas kuirantaj. Tiu flakono malebligos al vaporo perdiĝi en aero kaj do la vaporo de kuirado amasiĝos interne de la flakono. Imagu, vi povus uzi Osmos-on, ekzemple, por akvumi la semojn de herbo (salatfolietoj, soio ks) kaj kreskigi ilin, tielmaniere bongustigante siajn manĝaĵojn. Kaj poste manĝu vian manĝaĵon feliĉa, ĉar krom disegno kaj utilo por naturmedio, estas plibonguste uzi Osmos-on!
Posted on Marto 28, 2009, in Dizajno, Kiel, Manĝado and tagged johnathan banton, osmos, soio. Bookmark the permalink. 2 komentoj.
mi demandas min mem .. se ĉiuj kreskaĵoj akceptas varman akvon….
krom tio… estas belega!
brila!